SCHADEREGELING
 
     
 

Iedere automobilist wordt wel eens geconfronteerd met een kleinere of grotere schade aan zijn of haar auto. Soms door eigen schuld en soms door schuld van anderen. Schade aan een auto is nooit prettig en zondermeer een vervelende ervaring!

In de meeste gevallen komt een schade niet alleen hard aan, het komt zeker nooit gelegen. Bovendien dient niet alleen de schade te worden hersteld, ook allerlei bijkomende zaken moeten geregeld worden. Het regelen van de schade is niet altijd een eenvoudige klus. Schadenet ACT Tilburg kan helpen met het invullen van het schadeformulier, regelen van vervangend vervoer en de afhandeling van de complete schade met de expert en verzekeringsmaatschappij.

Hieronder ziet u de route die de auto maakt door de werkplaats van Schadenet ACT Tilburg waar onze specialisten doeltreffend hun werk verrichten.

   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
         
  SCHADE EXPERTISE   DE– en MONTAGE ONDERDELEN
     
 
 
 

 

 

 

  Met behulp van de meest geavanceerde computersystemen maakt onze eigen expert een berekening van de schade en stemt deze af met de verzekeringsmaatschappij.   De beschadigde en kapotte
delen worden gedemonteerd
en vervolgens vervangen voor uitsluitend originele delen.
 
         
         
   

PLAATWERKERIJ EN RICHTEN

 

VOORBEWERKING

         
   
 
   

 

 

 

    Hier worden de beschadigde delen uitgedeukt of gedeeltelijk vervangen.`
Dit gebeurd met door de Focwa geadviseerde en gecertificeerde technieken.
  Hier worden de vervangen en herstelde delen strak gemaakt en worden de voorbereidingen getroffen voor de spuiterij.
   

 

 

 

           
    SPUITERIJ   MONTEREN  
           
   
 
 
   

 

 

 

 
    In de uiterst stofvrije ruimte wordt de auto gespoten. ACT gebruikt hiervoor het Dupont laksysteem met een levenslange lakgarantie.   Nu alles gespoten is kunnen alle gedemonteerde delen weer gemonteerd worden. ACT hanteert een strenge eindcontrole  en kan daarom 4 jaar garantie geven op de reparatie.  
           
    WASSEN EN POETSEN


     
   
     
   

 

     
    De auto wordt van binnen en buiten gereinigd en tevens voorzien van een speciale glanscoating. Deze coating versterkt de glans van de lak en beschermt het nieuwe spuitwerk en de rest van het lakwerk.