AUTOSCHADE: WAT NU?
 
     
 

STAP 1

Wees kalm en beleefd en blijf op de plaats van het ongeval. Bel de politie op het landelijke telefoonnummer 0900-8844. We raden u aan de politie een proces verbaal op te laten maken, dit is van belang voor een correcte afwikkeling van de schade.

 

STAP 2

Vul op de plaats van het ongeluk altijd een Europees Schadeformulier in. U vult zelf de linkerhelft in, de tegenpartij vult de rechterhelft in. Noteer zoveel mogelijk gegevens op het schadeformulier, waaronder naam, adres en telefoonnummer van de tegenpartij, eventuele getuigen en de kentekens van de betrokken voertuigen. Vergeet niet het schadeformulier te laten tekenen door de tegenpartij.

 

STAP 3

Onderaan het formulier dient u een zo nauwkeurig mogelijke situatieschets te maken. Ook adviseren we u indien mogelijk vanuit diverse hoeken foto’s te maken van de situatie.

 

STAP 4

Indien uw voertuig weggesleept dient te worden kunt u de berger vragen om de auto naar ACT te brengen, daarna kunt u contact opnemen met ons op het nummer 013-5353732. We stellen u tijdens de reparatie een gratis leenauto ter beschikking.

 

STAP 5

Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij om de schade te melden. Wij kunnen u daarmee helpen en zorgen voor de verdere schadeafhandeling.

 

DOWNLOAD HIER UW SCHADEFORMULIER IN PDF FORMAAT!