ALTERNATIEF SCHADEHERSTEL
 
     
 

Alternatief schadeherstel is milieuvriendelijker, sneller en goedkoper dan het overspuiten van het beschadigde deel. Wij werken met speciaal opgeleid personeel die voldoen aan de normen die voor dit vakkundige werk staan.

   
 
   
 

 

UITDEUKEN ZONDER SPUITEN

 

 

SPOT REPAIR

 
   
 
   
 
 
 
   
  Deze reparatietechniek is speciaal ontwikkeld voor het repareren van kleine parkeerdeukjes en hagelschade en zorgt ervoor dat de originele laklaag van de auto intact blijft. Met behulp van speciale gereedschappen kunnen zelfs de deukjes onder spanten of op andere moeilijk bereikbare plaatsen probleemloos worden uitgedeukt. Spot repair is het plaatselijk bijspuiten van een bumperhoek of een deel van de auto met een kleine lakbeschadiging.
     
 
 
 
 
 
 
 
    RUITREPARATIE

“Doormiddel van
alternatief
schadeherstel
is er een
kostenbesparing
mogelijk tussen
50% en 75%
ten opzichte
van
traditionele
methodes”

 
     
   
     
    Wacht u te lang met repareren van de ruit dan kan het zijn dat hij verder barst en dus vervangen moet worden. Kleine beschadigingen zoals een sterretje of putje zijn is de meeste gevallen nog te repareren. De beschadiging kan dan doormiddel van een harsinjectie worden gerepareerd. Na deze bewerking is er van de oorspronkelijke bijna niks meer te zien en kan de ruit niet meer verder scheuren.